ČTYŘKOLKY

Cectek Quadrift

Současné čtyřkolky, disponující už rozumně využitelným výkonem, jsou za desítky let vývoje technicky velmi vyspělé. Liší se samozřejmě různými konstrukčními detaily, propracováním podvozku, výbavou, ale mnohdy si jsou velmi blízké designem, že laik je od sebe stěží odliší. Jednou z mála výjimek jsou čtyřkolky značky Cectek, které jsou identifikovatelné už z dálky a na první pohled.

JourneyMan Gladiator X8 V-twin EFI

Tak je to tady. Taiwanská firma CF Moto dotáhla obsahem a výkonem motoru vedoucí světové výrobce čtyřkolek. Není to kategorie sportovního nářadí, a tak snad není nutné vyhledávat tabulková srovnání kdo má o koníka více či méně. Světová špička pracovních a turistických čtyřkolek je prostě obohacena o další model.

SMC Jumbo 720R 4x4

Taiwan vyrábí mnohé z nejlepších čtyřkolek na světě a pro mnohé z jiných nejlepších dodává velmi podstatnou část komponentů, ale o tom se příliš nemluví, aby bylo proč držet jejich vyšší prodejní cenu. Značka SMC se nestydí za to že je taiwanská, a tak i cena jejich nové vlajkové lodi je velmi příznivá.

JourneyMan 300X

JourneyMan 300X – pozoruhodné stroje za dostupnou cenu