ZE SPOLEČNOSTI

Profesor Pafko a motocykly

Profesor MUDr. Pavel Pafko, DrSc., je známým specialistou na hrudní a břišní operace, před lety provedl první a zároveň úspěšnou transplantaci plic v České republice. Rád také drží v rukou řídítka, je vyznavačem jízdy v jedné stopě na kole i na motocyklu.

Motocykl a SEX

Doktor Miroslav Plzák vidí motocykl jako prostředek zvyšující sexuální přitažlivost jeho majitele

Hotel Troníček

Restaurace, kde jsou především motorky, a také se tu můžete výborně najíst. Nad restaurací stojí hotel, v něm kralují motorky, a také tu můžete přespat – to vše je hotel Troníček.

Manželka kaskadéra

Ano, šílenec je běžný výraz, který se ozývá z publika při kaskadérských produkcích Pavla Hanzlíka a dech se mnohdy zatajil i divákům filmů, ve kterých byl Pavel angažován. Koho ale napadne se zeptat, jak to všechno snáší Pavlova manželka? Jana Hanzlíková, drobná brunetka jemných rysů se k Pavlově brutální produkci už na první pohled nějak nehodí. Ale vyznejte se v ženách! Tak jsme jí položili pár otázek.

S tváří desperáta

Po dlouhé letošní zimě si dal Pavel Hanzlík hodně ostrý rozjezd. Už léta pracuje v českém týmu Filmka Stunt Team, který se za léta své existence podílel na vzniku akčních scén v mnoha našich, ale především zahraničních filmech – např. Indiana Jones, Zachraňte vojína Ryana, Titanic, Gladiátor. Pavel se přihlásil do konkurzu na krátkou roli pro zahraničního klienta, ve které lupič vyletí na motorce z banky skrz výlohu, pak trochu honička a na konci strašná havárie…

Pár otázek pro generálního ředitele Jawy

Navštívili jsme inženýra Vladimíra Zasadila, generálního ředitele společnosti Jawa Moto, spol. s r.o. v Brodcích u Týnce nad Sázavou

Sexuolog na motorce

Doktor Miroslav Plzák se při jednom setkání prořekl, že s motocykly prožil kus života

Milan Drobný v jedné stopě

Dá se jezdit na koncerty na motorce? Nečekaná zpověď známého zpěváka o jeho zkušenostech s motocykly